Doe mee met de bitterballen wedstrijd op 20 april…

Doe mee met de bitterballenwedstrijd op 20 april

Gedurende het golfseizoen 2019 zal er iedere derde zaterdag van de maand een bitterballen wedstrijd worden georganiseerd over 9 holes op de wedstrijdbaan. Deze wedstrijden zijn bestemd voor leden die niet of nooit aan wedstrijden meedoen, nieuwe leden en niet-leden van de Nieuwegeinse Golfclub. Het zijn gezelligheidswedstrijden waarbij het niet uitmaakt wat voor handicap je precies hebt. De nadruk ligt vooral op de gezelligheid tijdens en na het spelen van 9 holes. De wedstrijden beginnen om 14.00 uur. De eerst volgende wedstrijd waar je je voor kunt aanmelden wordt gehouden op 20 april.

Dit zijn de overige speeldata:

• 18 mei
  • 22 juni
  • 20 juli
  • 17 augustus
  • 19 oktober

Bitterballen na afloop

Na afloop van iedere wedstrijd worden er gratis bitterballen geserveerd.

Deelnamekosten en inschrijven

Deelname is voor A-leden (onbeperkt speelrecht) gratis. B,C, D en Par-3 leden betalen € 10. Niet-leden betalen € 16.
Via de link hieronder kun je je aanmelden voor de wedstrijd op 16 maart.