Doe mee met de bitterballen wedstrijd op 22 juni…

Doe mee met de bitterballenwedstrijd op 22 juni

Gedurende het golfseizoen 2019 zal er iedere derde zaterdag van de maand een bitterballen wedstrijd worden georganiseerd over 9 holes op de wedstrijdbaan. Deze wedstrijden zijn bestemd voor leden die niet of nooit aan wedstrijden meedoen, nieuwe leden en niet-leden van de Nieuwegeinse Golfclub. Het zijn gezelligheidswedstrijden waarbij het niet uitmaakt wat voor handicap je precies hebt. De nadruk ligt vooral op de gezelligheid tijdens en na het spelen van 9 holes.

Vanwege het grote aantal deelnemers bij de eerdere wedstrijden zal er op een andere manier gespeeld worden.  De nog te spelen wedstrijden beginnen voortaan om 15.00 uur. Er zal dan gestart worden met een zogenaamde shotgun start. Dat wil zeggen dat iedereen op hetzelfde moment de baan in gaat en tegelijkertijd op verschillende holes zal starten. Iedereen is dan ook ongeveer tegelijkertijd klaar met spelen en vervolgens kan er gezamenlijk worden genoten van de bitterballen na afloop. Ook het wachten op de prijsuitreiking zal dan aanzienlijk bekort worden waardoor alle deelnemers daar getuige van kunnen zijn.

De eerstvolgende wedstrijd waar je je voor kunt aanmelden wordt gehouden op 22 juni.

Dit zijn de overige speeldata:

• 20 juli
  • 17 augustus
  • 19 oktober

Bitterballen na afloop

Na afloop van iedere wedstrijd worden er gratis bitterballen geserveerd.

Deelnamekosten en inschrijven

Deelname is voor A-leden (onbeperkt speelrecht) gratis. B,C, D en Par-3 leden betalen € 10. Niet-leden betalen € 16.
Via de link hieronder kun je je aanmelden voor de eerstvolgende wedstrijd .