Businessclub

Businessclub Nieuwegeinse Golfclub

Businessleden zijn belangrijk voor een golfbaan, maar wil je businesslid worden, moet dat ook toegevoegde waarde hebben voor je bedrijf! Als businesslid krijg je natuurlijk alle voordelen, net als een gewoon lid en de volgende extra's:

• Naamsvermelding in hal en op de schermen in het clubhuis
  • Naamsvermelding op de website
  • Deelname aan alle activiteiten Nieuwegeinse Golfclub
  • Deelname aan een 2-tal golfwedstrijden voor alle businessleden inclusief diner en drankjes
  • Deelname aan een 5-tal golfwedstrijden voor de businessleden met 1 gast, inclusief diner en drankjes (kosten voor een extra gast € 75,-)
  • Vooraf reserveren van starttijden tot 14 dagen
  • 5 greenfee vouchers 9 holes per jaar
  • Recht op organiseren bedrijfsmiddag
  • Recht op gebruik van vergaderruimtes
  • Deelname aan speciale netwerk - evenementen welke georganiseerd worden door de NGC

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in ons business-lidmaatschap? Maak dan een afspraak met een van de leden van onze businessleden commissie. Wellicht is de beste optie dat in het clubhuis te doen? En neem je golfspullen mee, dan kunnen we een paar holes lopen misschien! Zo leer je direct de baan en accomodatie al een beetje kennen. Gebruik hiervoor onderstaand formulier:

• Velden met een * zijn verplichte velden

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze businessclub leden

Hoofdsponsor: