Clubhuis

Natuurlijk is een golfbaan zonder clubhuis niet compleet. Maar ons clubhuis met Brasserie 't Geyn is wel heel leuk. Kom maar langs en ervaar het maar. Zeker als het lekker weer is, zit je heerlijk op het terras met uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9.

"Het is echt heel gezellig in het clubhuis!"

Je hebt snel aanspraak en de bediening is ook altijd aardig. Je voelt je hier thuis. Heerlijke wijntjes en lekkere bitterballen overigens! Dat is altijd vaste prik na een rondje golf.

"9&Dinefor2 arrangement is een aanrader"

s' Zomers, eind van de dag is het na het werk heerlijk om nog even 9 holes te lopen. Even wat anders. Even je hoofd leeg. Zo hebben we eens het 9&Dinefor2 arrangement geprobeerd. Heerlijk gegeten en een hele goede prijs-kwaliteit!

Team van Brasserie 't Geyn

Het team van brasserie 't Geyn staat voor je klaar om iets lekkers te serveren.

Er is een vaste lunchkaart (tot 17:00 uur) en avond menukaart, maar er zijn ook dagelijks wisselende en soms zeer verrassende gerechten buiten de kaart verkrijgbaar. Zo zou je ineens kalfslever met spek en uien kunnen krijgen of een uitgebreide sashimi!

Links naar menukaarten komen binnenkort als Menukaart 2019 gereed is

Ter uitbreiding van ons dynamisch en jonge team, zijn wij op zoek naar:

Zelfstandig werkende kok (voltijd)

Medewerker bediening 32 uur

Afwassers, keukenhulpen en bedieningshulpen

Heb je zin om in een prachtige omgeving te werken en is een van bovenstaande functies jou op het lijf geschreven? Reageer dan en richt je sollicitatie per mail aan Thom Wouters ((thomwouters95@live.nl) of Ton te Niet (aalteniet@ziggo.nl))

9&Dinefor2 arrangement

Greenfeespelers die met z'n tweeën na 16:30 starten, kunnen samen 9 holes spelen voor maar € 32,- en als ze daarna gaan dineren in Brasserie 't Geyn krijgen ze allebei € 2,50 korting op een hoofdgerecht naar keuze. Op zaterdag en zondag kun je dit arrangement al boeken vanaf 15:00 uur.
Dit arrangement kun je bij de receptie bestellen als je je aanmeldt voor het golfen.

Vergaderen in het clubhuis

Voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht. Er zijn 2 vergaderzalen, die voorzien zijn van beamers. Je kunt deze telefonisch reserveren: 030 - 63 69 232.

Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur.
De keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.
Vanaf 1 november tot 1 april is het clubhuis op maandagavond gesloten.

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten