Clubhuis

Clubhuis en Brasserie Laagraven

Natuurlijk is een golfbaan zonder clubhuis niet compleet. Maar ons clubhuis met Brasserie Laagraven is wel heel leuk. Kom maar langs en ervaar het maar. Zeker als het lekker weer is, zit je heerlijk op het terras met uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9.

"Het is echt heel gezellig in het clubhuis!"

Je hebt snel aanspraak en de bediening is ook altijd aardig. Je voelt je hier thuis. Heerlijke wijntjes en lekkere bitterballen overigens! Dat is altijd vaste prik na een rondje golf.

"Aan het einde van de dag met zijn tweeën golfen en daarna een hapje eten is een aanrader, ook vanwege de korting die dan geldt"

s' Zomers, eind van de dag is het na het werk heerlijk om nog even 9 holes te lopen. Even wat anders. Even je hoofd leeg. En daarna lekker een hapje eten op het terras met het prachtige uitzicht op hole 9 en kasteel Heemstede. Heerlijk gegeten en voor een schappelijke prijs, mede vanwege de korting die dan geldt!

Team van Brasserie Laagraven

Het team van Brasserie Laagraven staat voor je klaar om iets lekkers te serveren.

Er is een vaste lunchkaart (tot 17:00 uur) en avond menukaart, maar er zijn ook dagelijks wisselende en soms zeer verrassende gerechten buiten de kaart verkrijgbaar. Zo zou je ineens kalfslever met spek en uien kunnen krijgen of een uitgebreide sashimi!

9&Dinefor2 arrangement

Greenfeespelers die met z'n tweeën na 16:30 starten, kunnen samen 9 holes spelen voor maar € 32,- en als ze daarna gaan dineren in Brasserie Laagraven krijgen ze allebei € 2,50 korting op een hoofdgerecht naar keuze. Op zaterdag en zondag kun je dit arrangement al boeken vanaf 15:00 uur.
Dit arrangement kun je bij de receptie bestellen als je je aanmeldt voor het golfen.

Vergaderen in het clubhuis

Voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht. Er zijn 2 vergaderzalen, die voorzien zijn van beamers. Je kunt deze telefonisch reserveren: 030 - 63 69 232.

Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur.
De keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.
Vanaf 1 november tot 1 april is het clubhuis op maandagavond gesloten.

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten