Doe mee met Schrikkeldag/Scricken Wedstrijd op 29 Februari

Doe mee met Schrikkeldag/Scricken Wedstrijd op zaterdag 29 februari

Op zaterdag 29 februari wordt er een gezelligheidswedstrijd georganiseerd waaraan zowel leden als niet-leden kunnen meedoen: de Schrikkeldag/Scricken Wedstrijd. Het is een combi wedstrijd die zowel op de Par-3 als op de Wedstrijdbaan wordt gespeeld. Het is een shotgun wedstrijd die om 12.00 uur begint. De spelvorm is Texas Scramble.

Deelname aan deze wedstrijd kost voor leden € 17,50. Niet leden betalen € 27,50. Opgeven kan tot uiterlijk 26 februari.
Inschrijfgeld is inclusief een drankje en culinaire verrassingen tijdens en na afloop van de wedstrijd. Ook neem je automatisch deel aan de loterij!

Leden van de Nieuwegeinse Golfclub kunnen zich inschrijven via "Mijn NGC" (gebruik daarvoor de link rechts boven aan deze pagina).

Niet leden kunnen zich aanmelden door het speciale inschrijfformulier in te vullen. Klik daarvoor op de knop hieronder