Golf Academie

Golfacademie van de Nieuwegeinse Golfclub

De Nieuwegeinse Golf Academie is de plek in de regio Utrecht om te leren golfen of aan verbeteringen van je golfvaardigheden te werken.

We hebben een team van enthousiaste PGA golfprofessionals en uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een overdekte driving range, een ruime putting green en chipping green.

Verder ligt bij de oefenfaciliteiten een uitdagende 9 holes Par-3 baan, waar je uitstekend kunt oefenen. Je kunt ook lid worden van de Par-3 baan en meedoen met de wedstrijden. Zo leer je ook omgaan met de spanning van het wedstrijdelement en je leert weer andere golfliefhebbers kennen!

Het lesaanbod

De Nieuwegeinse Golf Academie heeft diverse les mogelijkheden.

• Beginners
  • gevorderden
  • prive lessen

Beginners: Haal handicap 54 in 16 weken!

Voor de beginnende golfer heeft de Nieuwegeinse Golf Academie een uitgekiend lespakket waarmee je in 16 weken echt leert golfen: de Starterscursus. Na 16 weken heb je het niveau van handicap 54 (vergelijkbaar met het vroegere GVB) en mag je zelfstandig spelen op iedere golfbaan. Lees hier verder over dit pakket.

Golfles boeken

Je kunt direct online je golfles boeken op een beschikbaar tijdstip naar jouw keuze! Je kunt direct boeken in de agenda's van onze pro's. Je kunt ook clinics boeken of een gratis kennismakingsles volgen.

Website Golfacademie

En wil je het spelniveau van specifieke onderdelen van je spel verbeteren dan kan dat ook. De Nieuwegeinse Golfacademie heeft een gevarieerd lesaanbod voor de verschillende onderdelen van het golfspel. En er worden wedstrijden georganiseerd voor golfers die lessen volgen bij de Golfacademie. Meer daar over kun je lezen op de eigen website van de Golfacademie.