The Mondial

The Mondial, International Golf & Short Game Center.

Onlangs heeft het golfcomplex van de Nieuwegeinse Golfclub een nieuwe eigenaar gekregen. Die heeft de naam van het golfcomplex veranderd in "The Mondial, International Golf & Short Game Center". In het dagelijks spraakgebruik wordt de naam van het golfcomplex "the Mondial". Wat tot voor kort de Nieuwegeinse Golf Academie was, wordt nu het Golf & Short Game Center.

Cursus aanbod

The Mondial gaat zich vooral richten op het verbeteren van het korte spel van golfers, zeg maar alle slagen die binnen een afstand van 100 meter van de hole worden gedaan. Binnen deze afstand worden meer dan de helft van de slagen  tijdens een golfronde gemaakt. Het verbeteren van je vaardigheden bij deze slagen maakt je al gauw tot een betere golfer. Er zijn speciale cursussen ontwikkeld voor het verbeteren van deze vaardigheden. Op de pagina cursus aanbod tref je daar al een voorproefje van aan.

Iedereen is nog steeds welkom op de oefenfaciliteiten

Ondanks de veranderingen mag je ook nu nog gewoon gratis gebruik  maken van de uitgebreide oefenfaciliteiten waaronder een overdekte driving range, een ruime putting green en chipping green.


Par-3 baan met C-status

Verder ligt bij de oefenfaciliteiten een uitdagende 9 holes Par-3 baan, waar je uitstekend kunt oefenen. Je kunt ook lid worden van de Par-3 baan en meedoen met de wedstrijden. Zo leer je ook omgaan met de spanning van het wedstrijdelement en je leert weer andere golfliefhebbers kennen!

Golfles boeken

Je kunt direct online je golfles boeken op een beschikbaar tijdstip naar jouw keuze! Je kunt direct boeken in de agenda's van onze pro's. Je kunt ook clinics boeken of een gratis kennismakingsles volgen.