Beginnerscursus

Beginnerscursus: Haal binnen 16 weken handicap 54!

Voor de beginnende golfer heeft de Nieuwegeinse Golf Academie een uitgekiend lespakket waarmee je in 16 weken echt leert golfen. De zogenaamde Beginnerscursus. Na 16 weken heb je het niveau van handicap 54 (vergelijkbaar met het vroegere GVB) en mag je zelfstandig spelen op iedere golfbaan. Het lespakket dekt de stappen 1 en 2 uit het 9-Stappenplan van de NGF.

Het lespakket bestaat uit de volgende onderdelen:

• 8 lesuren in groepsverband (5-8 personen)
  • 1 x Par-3 baanles van 2 uur
  • 1 x baanles op de wedstrijdbaan van 2 uur
  • 1 theorie-examen + avond
  • 3 maanden speelrecht Par-3 baan
  • 1 maand speelrecht 9 holes grote baan (bij behalen van hcp 54)
  • Gratis materiaalgebruik tijdens de lessen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een ballensleutel met daarop een tegoed aan ballen van 50,-
  • Onbeperkt gebruik van alle oefenfaciliteiten

Dit hele lespakket kost € 320,- dus dat is maar € 80 per maand!

Lessen worden gegeven in groepsverband

De lessen worden gegeven in groepsverband. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 personen. In totaal wordt er tijdens de cursus 12 uur lesgegeven door een van de ervaren golfpro's van de Golf Academie. Verder heb je alle mogelijkheden om te oefenen op de oefenfaciliteiten en de beide banen van de Nieuwegeinse Golfclub. Na 6 weken krijg je het speelrecht op de Par-3 baan! En vanaf week 13 mag je op de grote baan spelen gedurende de daluren. Deelnemers aan de cursus krijgen gedurende de cursus persoonlijke begeleiding van ervaren golfers van de Nieuwegeinse Golfclub.

Als je op de hoogte wil worden gehouden wanneer je je kunt inschrijven, laat even je gegevens hieronder achter:

• Ik wil graag op de hoogte worden gehouden wanneer ik me voor dit lespakket kan opgeven.

• Velden met een * zijn verplichte velden

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.