Golf-Clinics

Golf Clinics, een leuk en sportief uitje!

Een golf clinic is een leuke kennismaking met de golfsport en ook als je er al eens een hebt meegemaakt is het een feest om met een groep mensen met de kneepjes van de golfsport aan de slag te gaan. Hoe gaaf is het als je een heerlijke bal op de drivingrange slaat? Of een putt van 5 meter!

Ideaal om met relaties, klanten, medewerkers of vrienden een clinic te organiseren, al dan niet met een wedstrijdje en natuurlijk een heerlijke lunch, diner of borrel in ons Grand Cafe!

voorstel voor een clinic

Voor meer informatie of het regelen van een specifiek arrangement kun je contact opnemen met de receptie van de Nieuwegeinse Golfclub of maak gebruik van het formulier:

Kies uit onze clinics

Clinic 1,5 uur € 25,00 p.p.

• Swing

Clinic 2 uur € 35,00 p.p.

• Spelen PAR 3 holes

Clinic 3 uur € 45,00 p.p.

• Chippen
  • Pauze
  • Spelen PAR 3 holes

Alle clinics zijn inclusief ballen, materiaal, gebruik van de oefenfaciliteiten en instructie van een PGA Golfprofessional.

voorstel voor een clinic