Golf regellessen en -examens

Data voor Golfregel lessen 2019

Wezenlijk onderdeel van de golfsport vormen de golfregels. Om van de golfregels kennis te nemen organiseert de Nieuwegeinse Golfacademie op de volgende woensdagen in 2019 regellessen:

Lesgevende Pro

7 augustus

Abdel Tamayazou

Om de theorie lessen te kunnen volgen is het volgende van belang:

• Aanmelden uiterlijk 48 uur voor aanvang lessen bij de receptie in het clubhuis bij de grote baan
  • Aanvang lessen: 19.30 uur
  • Melden tussen 19.00 en 19.20 uur in het clubhuis van de Nieuwegeinse Golfclub

• Data voor golfregel examens 2019

De Nieuwegeinse Golfclub stelt startende golfers in de gelegenheid zijn/haar golfregelexamen te doen om later Handicap 54 te verkrijgen.

• De examens zullen worden gehouden op de volgende dinsdagen:
    • 12 februari
    • 12 maart
    • 9 april
    • 14 mei
    • 18 juni
    • 16 juli
    • 13 augustus
    • 10 september
    • 15 oktober
    • 12 november

Om aan het examen te kunnen deelnemen zijn de volgende zaken van belang:

• Aanmelden uiterlijk 48 uur voor aanvang examen bij de receptie in het clubhuis bij de grote baan.
    • Aanvang examen: 20.00 uur. Examinator is Eduard Lambers
    • Melden tussen 19.30 en 19.50 uur in het clubhuis van de Nieuwegeinse Golfclub.
    • Om aan het examen te kunnen deelnemen dient u te beschikken over het inschrijfbewijs, een geldige legitimatie en een pen!
    • Voor de aanvraag Handicap 54 heeft u nodig de NGF Baanpermissiepas, een NGF Regelexamenbewijs en een Q-kaart (Qualifying kaart) waaruit blijkt dat u voldoende stablefordpunten heeft gescoord.