Oefenfaciliteiten

Zoals bij de meeste sporten ga je beter presteren als je gaat oefenen en spelen. En als het beter gaat word je enthousiaster en wordt het leuker! Naast een rondje lopen op de baan is oefenen belangrijk om steeds beter en constanter te worden. Steeds meer vertrouwen te krijgen in dat je 'm daar legt waar je 'm hebben wil. De Nieuwegeinse Golfclub heeft uitgebreide oefenfaciliteiten:

• Een overdekte drivingrange
  • Ruime chip- en puttinggreens
  • Grote oefenbunkers
  • Uphill en sidehill heuvel voor schuine liggingen
  • Verlichting om in de avonduren en de wintermaanden te kunnen oefenen
  • Een gevarieerde 9-holes Par-3 baan
  • Er zijn kleedruimten en toiletten

Gratis toegang tot de oefenfaciliteiten

Ben je lid? Dan mag je onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en krijg je oefenballen tegen een gereduceerd tarief. Je kunt hier oefenen op eigen houtje of onder begeleiding van een van onze ervaren pro's. Boek hier je golfles.

Ben je geen lid? Ook dan mag je gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten! Voor de ballensleutel en het spelen op de 9-holes Par-3 baan moet je wel betalen. Hiervoor kun je terecht bij de receptie van de grote baan in het clubhuis.

Openingstijden oefenfaciliteiten

Maandag t/m Donderdag:
Vrijdag t/m Zondag

08.00 - 21.00  uur

De ballenautomaat wordt 30 minuten voor de sluitingstijd afgesloten.

Voor zaken die je moet betalen...

Het betalen van greenfees, het kopen van rittenkaarten en het opladen van je ballensleutel gaat via de receptie in het clubhuis op de grote baan.

Openingstijden receptie

1 april t/m 31 okt

ma t/m do 09:00 - 19:00 uur

vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen: 09:00 - 17:00 uur

1 nov t/m 31 mrt

ma t/m do 10:00 - 15:00 uur

vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen: 10:00 - 15:00 uur

Buiten deze tijden kun je terecht bij de medewerkers van Brasserie Laagraven in het clubhuis voor het betalen van greenfees en/of het opladen van de ballensleutel.