Golfbaan

De Golfbaan

De 9 holes wedstrijdbaan van de Nieuwegeinse is uitdagend voor zowel de beginnende- als de gevorderde golfer! De fairways zijn voldoende breed, met tactisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. Veel greens worden goed 'beschermd' door bunkers, dus nauwkeurig kort spel is nodig om een goede score te lopen.

Je kent de baan niet? Dit zijn de voordelen

• Goed bereikbaar, want ligt naast de A27
  • 9 uitdagende holes. Een rondje speel je in minder dan 2 uur (18-holes mag ook natuurlijk)
  • Gele-, rode- en oranje teebox, die je kiest afhankelijk van je niveau
  • Volgroeide baan met GEO-Eco-label en mooie uitzichten op het kasteel, clubhuis en de Dom
  • Elektrische Handycarts te huur
  • Uitstekende oefenfaciliteiten en 'n pittige Par-3 baan
  • Gezellig clubhuis met uitstekende hapjes, drankjes en maaltijden

Je komt greenfeeën? Leuk!

Ben je greenfeespeler, dan kun je 6 dagen van te voren online reserveren of je kunt direct bellen met de caddiemaster op 030 - 636 92 33. Vanaf 08:30 uur ben je van harte welkom!

Boek direct of bekijk onze greenfee tarieven

Boek je starttijd

Boek je starttijd direct online. Bekijk ook speciale aanbiedingen en arrangementen.

Meer details