GEO ecolabel

Wij vinden het belangrijk dat de baan duurzaam, milieubewust en natuurvriendelijk wordt onderhouden. Doordat we daar actief mee bezig zijn hebben we een baan en omgeving met een schat aan gevarieerde flora en fauna. Als je komt spelen, zal de oeverzwaluwenwand je zeker opvallen!

Er zijn verschillende bloemenweiden en je komt regelmatig fruitbomen tegen. Sinds 2017 hebben we ook diverse bijenkorven in de baan.

Geo en Green Deal

Sinds 2010 is de Nieuwegeinse Golfclub GEO gecertificeerd. GEO staat voor Golf Environment Organisation. Het beheer van onze baan en natuur voldoet aan de eisen en daar zijn we heel blij mee!

En golf je niet? Dan kun je óók genieten van onze prachtige flora en fauna. De baan is openbaar en er is een heuse wandelroute van zo'n 2,5 kilometer. Wel uitkijken voor rondvliegende ballen, natuurlijk. Links, naast de ingang van de golfclub ligt het beginpunt van de wandelroute.

Je wandeling is niet compleet zonder bezoek aan ons gezellige clubhuis. Geniet daar van een lekker drankje en een snackje of een van heerlijke maaltijden verzorgd door onze brasserie 't Geyn!

Boek je starttijd

Boek je starttijd direct online. Bekijk ook speciale aanbiedingen en arrangementen.