Greenfee tarieven

Greenfeespelers kunnen maximaal 6 dagen van te voren reserveren.
Reserveer hier of bel onze receptie op 030 - 636 92 33

Greenfees kunnen alleen worden betaald door te pinnen. En het NGF-kaartje moet getoond worden.

BIJ ZOMERGREENS

€ 32,-
9 holes greenfee na 16.30 uur
€ 26,-

Arrangementstarief*
€ 25,-
Introductietarief**
9 holes greenfee

Introductie Daluren tarief (voor 9.00 uur en na 16.30 uur)
€ 21,-

PAR-3 BAAN (altijd zomergreens)

18 holes greenfee.

€ 15,-

Na 16.00 uur.

€ 10,-

*Arrangementstarief voor wedstrijdbaan geldt voor B-leden die in het weekend spelen, Par-3 leden, Greenfeespelers met NGC-handicap registratie en voor het Competitie voorspelen.

**Introductietarief voor introducees van leden met speelrecht wedstrijdbaan.

BIJ WINTERGREENS

€ 22,-
9 holes greenfee na 16.30 uur
Introductie/Arrangementstarief*
€ 16,-
Introductie Daluren tarief (voor 9.00 uur en na 16.30 uur)

10-Rittenkaarten

10 ritten voor 9 holes
€ 225,-

PAR-3 BAAN

10 ritten voor 18 holes
€ 100,-

Bestellen en betalen van de rittenkaarten doe je bij de receptie. Ga je een ronde spelen, dan wordt het aantal resterende ritten automatisch aangepast.

Hoeveel ritten krijg je?

Spelen op de Par-3 baan

Voor het spelen op de Par-3 baan meld je je aan via de electronische ballen spiraal in het Puttershonk (de ontspanningsruimte op de oefenfaciliteiten). Dat geldt voor (Par-3) leden en rittenkaarthouders. Greenfeespelers kopen eerst hun greenfee bij de receptie in het clubhuis op de grote baan.

• alleen 9 holes te boeken
  • regels rittenkaart
  • Registreer handicap

ALLEEN 9 HOLES TE BOEKEN

Het is alleen maar mogelijk om 9 holes van te voren te reserveren. Als er ruimte in de baan is kan er bij het aanmelden bij de receptie eventueel een tweede ronde van 9 holes worden bijgeboekt tegen de hierboven vermelde tarieven. Ook is het mogelijk een tweede ronde te spelen op de gevarieerde Par-3 baan (die met zijn C-status ook qualifying is).