Golfclub

Nieuwegeinse Golfclub

We zijn een gezellige en professionele golfclub. Er zijn regelmatig gezelligheidswedstrijden - ideaal om snel veel leden te leren kennen! Houdt je meer van het serieuze werk? We hebben maandbekerwedstrijden, clubkampioenschappen en je kunt je opgeven voor de NGF-competities. 

Kom langs en je proef direct de sfeer en hoe we hier met elkaar omgaan. Je vindt hier snel golfmaatjes, die je wegwijs maken in onze club. 

Actieve commissies

Voor heren, dames, senioren en jeugd worden regelmatig wedstrijden georganiseerd. Na afloop wordt er wat gedronken en soms ook gegeten. Echt hartstikke leuk en in no-time ken je al heel wat mensen binnen de club!

En er is meer dan golf...

Buiten het seizoen wordt er gebridged. Het nieuwe jaar wordt traditioneel ingeluid met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie. Wil je een hand uitsteken? In het voorjaar doen leden mee met de jaarlijkse opknapbeurt van de baan en aankleding. Wil je meer? Ook dát kan. Je kunt als vrijwilliger in een van de commissies meedoen of marshal worden.

Overweeg je lid te worden?

Je wilt graag lid worden van een golfclub. Dan wil je natuurlijk sfeer proeven en een keer de baan spelen, als je al een handicap hebt, natuurlijk. We willen je graag uitnodigen, eventueel met je partner, om te komen spelen op onze baan. Vul even je gegevens in. Je ontvangt dan een persoonlijk voucher, die je eenmalig kunt gebruiken. 

Contactfomulier

  • Velden met een * zijn verplichte velden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.