12 goede redenen om lid te worden

Als je golfen leuk vindt en in de gelegenheid bent om dat vaak te doen dan is een lidmaatschap van de Nieuwegeinse Golfclub een uitkomst! Je kunt dan zo vaak spelen als je wilt zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. Maar er zijn meer redenen die het lidmaatschap van de Nieuwegeinse Golfclub aantrekkelijk maken. Bekijk maar eens deze 12 redenen:

1. De Nieuwegeinse Golfclub is een gezellige club waar je je snel thuis zult voelen

2. Als lid kun je deelnemen aan verschillende soorten wedstrijden en evenementen

3. Je mag onbeperkt spelen op onze uitdagende golfbaan baan

4. Je speelt op een baan die vanuit de hele regio Utrecht in korte tijd bereikbaar is

5. Je speelt op een baan die natuurvriendelijk en milieubewust wordt onderhouden

6. Als je golft ben je gezond bezig

7. Je mag onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten

8. Je mag gratis spelen op de 9 banen van de GolfAlliantie

9. Je hebt een gezellig clubhuis

10. Er is een actieve jeugdafdeling die het aantrekkelijk maakt om als familie lid te worden

11. Je kunt je lidmaatschap afstemmen op je eigen wensen en behoeften

12. Het is een betaalbaar lidmaatschap

En nu is er ook nog een 13e reden.....

Als je nu lid wordt voor een periode van 24 maanden krijg je € 300 korting op de contributie van de eerste 12 maanden bij het A-lidmaatschap (onbeperkt speelrecht) en € 200 bij het B-lidmaatschap (speelrecht op werkdagen).
Deze aanbiedingen gelden alleen voor golfers die nog geen lid van de Nieuwegeinse Golfclub zijn of golfers die voor 2018 lid zijn geweest. Golfers die in 2018 lid waren van de Nieuwegeinse Golfclub kunnen geen gebruik maken van de aanbiedingen.

Wil je lid worden?

Het aanmeldingsformulier vul je online in. Geef  aan welk lidmaatschap je zou wensen. Andere details staan in het formulier.
Maar je kunt natuurlijk ook even langsgaan bij de receptie in het clubhuis. Dan is alles in één keer geregeld!

Openingstijden receptie

1 april t/m 31 okt