Jeugdleden

Ben je nog geen 25? Dan kun je jeugdlid worden bij de Nieuwegeinse Golfclub! Dat houdt in dat je een veel lager contributiebedrag betaalt. We hebben heel graag jeugdleden, want jullie zijn de toekomstige volwassen leden. Hoe leuk is het als je later ook in de competitie voor volwassenen de Nieuwegeinse mag vertegenwoordigen en gaat proberen kampioen te worden?

Ben je tussen 17 en 25 jaar?

Je mag meedoen aan alle wedstrijden voor volwassenen en voor jou is alles hetzelfde als voor de volwassen leden, alleen de contributie is laag!

Ben je jonger dan 17 jaar?

Hartstikke leuk dat je golfen een toffe sport vindt en ermee wilt starten of veel meer wilt leren om een topper te worden! Door ons les en spelprogramma ga je veel lol krijgen in het golfen en zul je zien dat je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen tot een goede golfer.

Je krijgt regelmatig lessen en er worden wedstrijden georganiseerd. Ook ga je golfen tegen spelers van andere golfclubs in de jeugdcompetitie!

Lekker oefenen!

Hoe meer je oefent, des te beter je gaat spelen. En als het beter gaat, krijg je er ook steeds meer lol in. We hebben uitgebreide oefenfaciliteiten:

• Drivingrange
  • Chipping greens met bunkers
  • Putting greens
  • 9-hol Par-3 baan

Je mag onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten én je krijgt oefenballen voor een lagere prijs!

Je krijgt 10 lessen per jaar

Je krijgt maar liefst 10 lessen in de zomer, met maximaal 6 spelers van onze ervaren golfpro's van de Nieuwegeinse Golf Academie. De groepen worden samengesteld op leeftijd en speelsterkte.

Wil je jeugdlid worden?

Als je onder de 18 bent, moet je het formulier door je ouders laten invullen!
En is een van je ouders of opa of oma lid bij de Nieuwegeinse?
Dan scheelt dat flink in de prijs, kijk maar snel!