Jeugdlid worden

Wil je jeugdlid worden?

Hartstikke leuk dat je overweegt jeugdlid te worden bij de Nieuwegeinse Golfclub! We weten zeker dat je een leuke tijd gaat beleven.

Jeugd lidmaatschap (C)

Het speelrecht en dat kost € 395,- per jaar. Verder moet je nog NGF-contributie betalen. Voor jeugdleden t/m 21 jaar is dat € 8,50 per jaar. Voor jeugdleden van 22 t/m 25 jaar is dat € 18,- per jaar.

Familieregeling

Als één van je ouders of opa of oma lid is op de Nieuwegeinse, dan zijn de kosten van het speelrecht maar € 232,-!

Wat zit allemaal in je lidmaatschap?

• Je mag alle dagen van de week spelen op de wedstrijdbaan vanaf het moment dat je handicap 54 hebt.
  • Op de Par-3 baan mag je spelen zodra je baanpermissie hebt.
  • Je mag op alle banen van de Golfalliantie spelen zónder greenfee kosten. Ook hier moet je minimaal handicap 54 hebben.
  • Als jeugdlid mag je gasten introduceren om mee te spelen tegen een gereduceerd tarief
  • Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten
  • 10 gratis lessen in de zomer
  • Tegen gereduceerd tarief lessen in de winter

Jeugd Par-3 lid

Je kunt ook alleen lid worden van de Par-3 baan. Je kunt dan meedoen aan de jeugd clublessen, - clubwedstrijden en - regellessen op de Par-3 baan. Zodra je het golfen een beetje onder de knie hebt zullen we de aanvraag regelen voor jouw eerste baanpermissiepas!

Als Jeugd Par-3 lid krijg je ook de voordelige ballensleutel en ballen credits. Zodra je baanpermissie hebt, mag je vrij spelen op de Par-3 baan!

Het Jeugd Par-3 lidmaatschap kost € 232 per jaar. Deze optie staat ook op het formulier.

Leeftijdsgrens

We kijken naar je leeftijd op de 1ste dag van de maand, die volgt ná ontvangst van je aanmelding. Als je dan nog geen 25 bent, ben je voor de hele periode van 12 maanden nog jeugdlid!