Details A lidmaatschap

Condities NGC Onbeperkt lidmaatschap (A) 2019

Door de Nieuwegeinse Golfclub zijn de volgende condities verbonden aan het Onbeperkt lidmaatschap.
Gedurende de lidmaatschapsperiode zijn volgende condities van toepassing:

• Onbeperkt speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • check
    Onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan (NGF baanpermissie vereist), gebruik van de verlichte driving-range, chipping- en puttinggreen tijdens openingsuren. Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • check
    Mogelijkheid tot aanschaf van een ballensleutel en ballencredits tegen ledentarief.
  • check
    Mogelijkheid tot deelname aan clubwedstrijden.
  • check
    Mogelijkheid gasten te introduceren tegen gereduceerd tarief.
  • check
    Toegang tot en stemrecht in Algemene Leden Vergaderingen.
  • check
    Deelname aan de Alliantie (onbeperkt speelrecht op Alliantie-banen).
  • check
    Additionele voldoening van NGF-bijdrage is exclusief en verplicht.
  • check
    De Statuten en/of Huishoudelijk reglement van de Nieuwegeinse Golfclub zijn van toepassing.

Nog even dit

• Het lidmaatschap is strikt persoonlijk.
  • check
    De duur van het lidmaatschap is 12 maanden. Het lidmaatschap gaat in op de 1e dag van de maand volgend op de dag van aanmelding.

Tarieven A-lidmaatschap 2019

Prijsonderdeel

Bedrag

Contributie voor de duur van 12 maanden**

€ 1.215,00*

NGF-bijdrage 2019 voor de duur van 12 maanden

€ 18,00*

* Prijswijzigingen voorbehouden
** Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4 procent over het nominale participatiebedrag.

Aanmelding en beëindiging

Voor aanmelding klik op de knop hieronder.

Het lidmaatschap wordt automatisch na 12 maanden voortgezet. Als men aan het eind van de 12 maandelijkse periode het lidmaatschap niet wil verlengen, dan dient dat schriftelijk, via een mail naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl, 2 maanden voor het einde van de 12 maandelijkse periode te worden gemeld bij het secretariaat.