Details B Lidmaatschap

Condities NGC Werkdagen Lidmaatschap(B) vanaf 01-01-2019

Door de Nieuwegeinse Golfclub zijn de volgende condities verbonden aan het Werkdagen lidmaatschap

• ​Onbeperkt speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) op werkdagen
    Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • Onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan (NGF baanpermissie vereist) op werkdagen
    Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • check
    Onbeperkt gebruik van de (verlichte) driving range, chipping- en putting green tijdens openingsuren.
  • check
    Mogelijkheid tot aanschaf van een ballensleutel en ballencredits tegen ledentarief.
  • check
    Mogelijkheid tot deelname aan clubwedstrijden op werkdagen.
  • check
    Mogelijkheid gasten te introduceren tegen gereduceerd tarief.
  • check
    Toegang tot en stemrecht in Algemene Leden Vergaderingen.
  • Werkdag leden kunnen niet deelnemen aan de Alliantie (dus geen onbeperkt speelrecht op Alliantie-banen).
  • check
    Additionele voldoening van NGF-bijdrage is exclusief en verplicht.
  • check
    De Statuten en/of Huishoudelijk reglement van de Nieuwegeinse Golfclub zijn van toepassing.

Nog even dit....

• Het lidmaatschap is strikt persoonlijk.
  • De duur van het lidmaatschap is 12 maanden. Het lidmaatschap gaat in op de 1e dag van de maand volgend op de dag van aanmelding.

Tarieven Werkdagen-lidmaatschap 2019

Prijsonderdeel

Bedrag

Contributie voor de duur van 12 maanden**

€ 900,00*

NGF-bijdrage 2019 voor de duur van 12 maanden

€ 18,00*

* Prijswijzigingen voorbehouden
** Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4 procent over het nominale participatiebedrag.

Aanmelding en beëindiging
Voor aanmelding klik op de knop hieronder.

Het lidmaatschap wordt automatisch na 12 maanden voortgezet. Als men aan het eind van de 12 maandelijkse periode het lidmaatschap niet wil verlengen, dan dient dat schriftelijk, via een mail naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl, 2 maanden voor het einde van de 12 maandelijkse periode te worden gemeld bij het secretariaat.