Details C-Lidmaatschap

Condities NGC Jeugd lidmaatschap (C) vanaf 01-01-2019

Door de Nieuwegeinse Golfclub zijn de volgende condities verbonden aan het Jeugd lidmaatschap.
Dit lidmaatschap is beschikbaar voor golfers tot en met 25 jaar.

• Onbeperkt speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) .
    Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • check
    Onbeperkt speelrecht op de Par-3 baan (NGF baanpermissie vereist), onbeperkt gebruik van de verlichte driving-range, chipping- en puttinggreen tijdens openingsuren. Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • check
    Mogelijkheid tot aanschaf van een ballensleutel en ballencredits tegen ledentarief. Voor jeugdleden die 17 jaar of jonger zijn geldt een special jeugdtarief.
  • check
    Mogelijkheid tot deelname aan clubwedstrijden.
  • check
    Mogelijkheid gasten te introduceren tegen gereduceerd tarief.
  • check
    Toegang tot en stemrecht in Algemene Leden Vergaderingen.
  • Deelname aan de Alliantie (onbeperkt speelrecht op Alliantie-banen).
  • check
    Additionele voldoening van NGF-bijdrage is exclusief en verplicht.
  • check
    De Statuten en/of Huishoudelijk reglement van de Nieuwegeinse Golfclub zijn van toepassing.
  • Een jeugdlid dat op 1 januari 17 jaar of jonger is heeft tijdens de zomer recht op 10 gratis lessen. Die worden gegeven in groepsverband (maximaal 6 spelers).

Nog even dit...

• Het lidmaatschap is strikt persoonlijk
  • De duur van het lidmaatschap is 12 maanden. Het lidmaatschap gaat in op de 1e dag van de maand volgend op de dag van aanmelding

Tarieven Jeugd-lidmaatschap 2018

Prijsonderdeel

Bedrag

Contributie voor een periode van 12 maanden voor golfers t/m 25 jaar

€ 395,00

Contributie voor een periode van 12 maanden voor golfers t/m 25 jaar waarvan (groot) ouder ook lid is/wordt

€ 232,00

NGF-bijdrage 2018 een periode van 12 maanden

€ 18,00*

NGF-bijdrage 2018 een periode van 12 maanden voor golfers t/m 21 jaar

€ 8,50*

* Prijswijzigingen voorbehouden
** Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4 procent over het nominale participatiebedrag.

Aanmelding en beëindiging
Voor aanmelding klik op de knop hieronder.

Het lidmaatschap wordt automatisch na 12 maanden voortgezet. Als men aan het eind van de 12 maandelijkse periode het lidmaatschap niet wil verlengen, dan dient dat schriftelijk, via een mail naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl, 2 maanden voor het einde van de 12 maandelijkse periode te worden gemeld bij het secretariaat.