Details D Lidmaatschap

Condities NGC Daluren Lidmaatschap(D) vanaf 01-01-2019

Door de Nieuwegeinse Golfclub zijn de volgende condities verbonden aan het Daluren lidmaatschap

• Speelrecht op de wedstrijdbaan (HCP 54 vereist) in de maanden:
    Maart t/m oktober
    op alle dagen 09 holes vanaf 07.00 tot 09.00 uur
    op werkdagen 09/18 holes vanaf 16.30 uur; in weekend en feestdagen vanaf 15.00 uur
    November t/m februari
    alle dagen vanaf 14.00 uur
    Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • Speelrecht op de Par-3 baan (baanpermissie vereist) in de maanden:
    Maart t/m oktober
    op alle dagen 18 holes vanaf 16.30 uur; in weekend en feestdagen vanaf 15.00 uur
    November t/m februari
    op alle dagen vanaf 14.00 uur​​
    Noot: speelrecht behoudens wedstrijden en evenementen.
  • Buiten de daluren-tijden spelen op de wedstrijdbaan tegen introductietarief.
  • check
    Onbeperkt gebruik van de (verlichte) driving range, chipping- en putting green tijdens openingsuren
  • check
    Mogelijkheid tot aanschaf van een ballensleutel en ballencredits tegen ledentarief.
  • check
    Geen deelname aan competitie en of clubwedstrijden.
  • check
    Daluren leden hebben geen introductierecht.
  • check
    Toegang tot en stemrecht in Algemene Leden Vergaderingen.
  • Daluren leden kunnen niet deelnemen aan de Alliantie (dus geen onbeperkt speelrecht op Alliantie-banen)
  • Registratie van handicap is inclusief indien de Nieuwegeinse Golfclub de homecourse is.
  • check
    Additionele voldoening van NGF-bijdrage is exclusief en verplicht.
  • check
    De Statuten en/of Huishoudelijk reglement van de Nieuwegeinse Golfclub zijn van toepassing.

Nog even dit....

• Het lidmaatschap is strikt persoonlijk.
  • De duur van het lidmaatschap is 12 maanden. Het lidmaatschap gaat in op de 1e dag van de maand volgend op de dag van aanmelding.

Tarieven Daluren-lidmaatschap 2019

Prijsonderdeel

Bedrag

Contributie voor de duur van 12 maanden**

€ 618,00*

NGF-bijdrage 2019 voor de duur van 12 maanden indien de Nieuwegeinse de homecourse is

€ 18,00*

NGF-bijdrage 2019 voor de duur van 12 maanden indien de Nieuwegeinse geen homecourse is

€ 8,50*

* Prijswijzigingen voorbehouden
** Leden die in het bezit zijn van een participatie van de Stichting Golf Laagraven ontvangen een korting van 4 procent over het nominale participatiebedrag.

Aanmelding en beëindiging
Voor aanmelding klik op de knop hieronder.

Het lidmaatschap wordt automatisch na 12 maanden voortgezet. Als men aan het eind van de 12 maandelijkse periode het lidmaatschap niet wil verlengen, dan dient dat schriftelijk, via een mail naar secretariaat@nieuwegeinsegolfclub.nl, 2 maanden voor het einde van de 12 maandelijkse periode te worden gemeld bij het secretariaat.