Grand Café

Clubhuis

Natuurlijk is een golfbaan zonder clubhuis niet compleet. Maar ons clubhuis met Brasserie 't Geyn is wel heel leuk. Kom maar langs en ervaar het maar. Zeker als het lekker weer is, zit je heerlijk op het terras met uitzicht op kasteel Heemstede en hole 9.

"Het is echt heel gezellig in het clubhuis!"

Je hebt snel aanspraak en de bediening is ook altijd aardig. Je voelt je hier thuis. Heerlijke wijntjes en lekkere bitterballen overigens! Dat is altijd vaste prik na een rondje golf.

"Nine&Dine arrangement is een aanrader"

s' Zomers, eind van de dag is het na het werk heerlijk om nog even 9 holes te lopen. Even wat anders. Even je hoofd leeg. Zo hebben we eens het Nine&Dine arrangement geprobeerd. Heerlijk gegeten en een hele goede prijs-kwaliteit!

Team van Brasserie 't Geyn

Het team van brasserie 't Geyn staat voor je klaar om iets lekkers te serveren.

Er is een vaste lunchkaart (tot 17:00 uur) en avond menukaart, maar er zijn ook dagelijks wisselende en soms zeer verrassende gerechten buiten de kaart verkrijgbaar. Zo zou je ineens kalfslever met spek en uien kunnen krijgen of een uitgebreide sashimi!

Links naar menukaarten komen binnenkort als Menukaart 2019 gereed is

9&Dine arrangement (Nine&Dine)

Speciaal voor greenfee spelers is er het 9&Dine arrangement! Eerst ga je 9 holes golfen en daarna gebruik je de lunch of 9&Dine gerecht voor maar € 42,-. Dit arrangement kan je bij de caddiemaster bestellen als je je aanmeldt voor het golfen.

9&Dinefor2 arrangement

Greenfeespelers die met z'n tweeën na 16:30 starten, kunnen samen 9 holes spelen voor maar € 32,- en daarna genieten van de 9&Dine schotel ook € 32 voor 2 personen! Op zaterdag en zondag kan je dit arrangement al boeken vanaf 15:00 uur.

Vergaderen in het clubhuis

Voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen kun je uitstekend bij ons terecht. Er zijn 2 vergaderzalen, die voorzien zijn van beamers. Je kunt deze telefonisch reserveren: 030 - 63 69 232.

Het clubhuis is dagelijks geopend vanaf 08:30 uur.
De keuken is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.
Vanaf 1 november tot 1 april is het clubhuis op maandagavond gesloten.

Heemsteedseweg 32a
3992 LS Houten