Nieuwegeins Open 2019

Nieuwegeins open 2019

Op 21 en 22 september 2019 zal op de Nieuwegeinse Golfclub voor de derde keer het Nieuwegeins Open worden gespeeld. Het maximum aantal deelnemers heeft zich reeds aangemeld. De inschrijving is daarom gesloten.  Klik op de blauwe knop onder aan deze pagina voor uitgebreide informatie over deze wedstrijd.

Laatste nieuwtjes
Zodra de startlijst is samengesteld verschijnt die op deze pagina. Ook de uitslagen van de eerste dag zullen hier op zaterdagavond 21 september verschijnen zodra die bekend zijn. Zo kun je zien of je wel of niet doorgaat naar de tweede ronde op zondag.

Chip-in-Wasmachine wedstrijd

Op beide wedstrijddagen wordt door Unipart  een chip-in-wasmachine wedstrijd georganiseerd. Voor €5 mag je drie pogingen doen om een golfbal in een wasmachine te chippen. Daarbij kunnen wasmachines gewonnen worden. De opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan het goede doel, de hospices in Houten en Nieuwegein. Aan deze wedstrijd kunnen ook niet deelnemers van het Nieuwegeins open meedoen.

Loterij op zondag

Tijdens het verwerken van de uitslagen op zondag vindt er een loterij plaats met mooie prijzen. Gedurende de zondag kunnen er lootjes gekocht worden. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede aan het goede doel.

De Nieuwegeinse Golfacademie stelt diverse prijzen beschikbaar zoals een 50 min. putting analyse met capto, 50 min. swing analyse en een clinic van 2 uur voor minimaal 8 en maximaal 15 personen ter beschikking.

Partners van het Nieuwegeins Open

Dit zijn de bedrijven die verschillende onderdelen van het het Nieuwegeins Open sponsoren met de producten/diensten die zij normaal verkopen.

Vrienden van het Nieuwegeins Open

De "Vrienden van het Nieuwegeins Open" ondersteunen met een financiële bijdrage de organisatie van deze wedstrijd en het goede doel (de hospices van Houten en Nieuwegein).

Sponsors van Voedings- en genotmiddelen

De sponsors van "Voedings- en Genotmiddelen" zorgen er voor dat zowel de deelnemers als de vrijwilligers niets tekort komen voor- tijdens en na de wedstrijd.

De Goede doelen

Een substantieel gedeelte van het inschrijfgeld komt ten goede aan de hospices in Houten (Kromme Rijnstreek) en Nieuwegein (Proxima). Een hospice biedt ongeneeslijke zieken tijdens de laatste fase van hun leven een plaats om in alle rust en veiligheid te verblijven en om afscheid te kunnen nemen van het leven wanneer dat thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, niet meer mogelijk is.

Als je op de blauwe knop hieronder klikt kom je op een pagina terecht waar alle details van deze wedstrijd staan beschreven.