Uitslagen Nieuwegeins Open

Johan Figlarz en Philip Latimer winnaars Strokeplay wedstrijd

Na een spannende wedstrijd over twee dagen hebben Johan Figlarz en Philip Latimer de strokeplay wedstrijd op het 3e Nieuwegeins Open gewonnen. John Figlars was in 2017 al eerder winnaar van deze wedstrijd. Toen samen met Teun van Olphen. Voor  hun twee rondes over de beide banen van de Nieuwegeins open hadden zij 125 slagen nodig. Dat waren er 5 minder dan Luppo Tooms en Martin Hanzen die tweede werden met 130 slagen. Tom en Chris Kooijman werden derde met ook 130 slagen. Omdat zij een mindere ronde op de wedstrijdbaan speelden op de tweede dag werden zij derde.

De winnaars verdienden met hun eerste plaats een meerdaagse golfreis die werd aangeboden door Golftime en de wisselbeker. De winnaars van de tweede en derde prijs kregen waardebonnen voor golfspullen die ze kunnen verzilveren bij Golfplaza Vianen.

Winnaars Strokeplay wedstrijd: Johan Figlarz en Philip Latimer

Klik hier voor de Einduitslag Strokeplay

Barry en Jeroen Dijkema winnaars Stableford wedstrijd

Barry en Jeroen Dijkema speelden 88 stableford punten bij elkaar op de beide wedstrijddagen. Er waren 4 teams met 85 stableford punten. Op basis van de resultaten in de ronde op de wedstrijdbaan op de tweede wedstrijddag werden Mans  en Piet van den Hoeven tweede. Op de derde plaats eindigden Roland Meeus en Erik Lubberman. De prijzen voor de teams die op het podium eindigden zijn afkomstig van Golfplaza Vianen.

De teams die in de finale op de laatste plaats in hun categorie eindigden kregen een toepasselijke poedel prijs. Een putanalyse en de swinganalyse bij de Nieuwegeinse Golfacademie moet er toe leiden dat hun spelniveau verbetert.

Winnaars Stableford wedstrijd: Barry en Jeroen Dijkema

Klik hier voor de Einduitslag Stableford

Bijzondere verrichtingen
Longest heren: Johan Figlarz
Longest dames: Anoeska Hagestein
Neary Heren: Thom Wouters
Neary Dames: Angelique Sibon

Uitslagen Nieuwegeins Open Zaterdag

Als je klikt op de linkjes hieronder krijg je de uitslag van de wedstrijden van zaterdag te zien. De eerste 15 teams in beide uitslagen gaan door naar de zondag.

Uitslag Strokeplay wedstrijd zaterdag

Uitslag Stableford wedstrijd zaterdag

Er is € 4250 opgehaald voor de hospices in Houten en Nieuwegein

Ook dit jaar werd er geld ingezameld voor een goed doel: de hospices in Houten en Nieuwegein.  Door golfers, sponsors, de chip-in-wasmachine wedstrijd, massages en een veiling is in totaal € 4250 bij elkaar gebracht. Hieronder Josje van Dijk van Hospice Kromme Rijnstreek uit Houten en Ineke Aalderink van Proxima Terminale Zorg uit Nieuwegein met de cheque met de opbrengst van de inzamelingsactie.

Meer afbeeldingen van deze leuke wedstrijd ​staan hieronder.
Voor uitgebreide informatie over de wedstrijdopzet, acties,  partners , sponsoren en dergelijke, kijk op deze webpagina

Alle deelnemers in beeld

En ook nog wat sfeerbeelden